ProMind in programma over jongeren & burn-out

5 april 2017
@ede-jongeren-burn-out.jpg

Studenten journalistiek aan de Christelijke Hogeschool Ede maakten voor het jongerenprogramma @Ede een uitzending over jongeren & burn-out. Voor dit programma werd o.a. Paul de Bruijn van ProMind geïnterviewd. De aflevering is hieronder te bekijken. Het interview met Paul start rond 3:40min.

 

Klik hier voor meer informatie over de aanpak van burn-out door ProMind.

Geen burn-out, maar wel last van stress, een depressie, angst, onzekerheid of paniek? ProMind Psychologen kunnen u direct helpen!Behandelingen van ProMind zijn bestemd voor alle mensen die professionele hulp kunnen gebruiken om door een moeilijke periode heen te komen.


Handig om te weten


Meer weten?

Als u meer wilt weten over dit traject, kunt u hier uw contactgegevens achterlaten.


Contactgegevens

Kanaalkade 26a/27
1811 LP Alkmaar
Telefoonnummer: (072) 5124883
E-mail: info@promind.nl


Volg ons op social media

Bekijk onze social media kanalen voor het laatste nieuws en updates.Copyright burnoutbestaatniet.nu/ProMind 2019. All rights reserved.